Suurte plaatide/SLABide transpordi rakis Sprut

Kirjeldus

Kirjeldus
Sprut suurformaatilise portselani transpordisüsteem on mõeldud suurte plaatide tõstmiseks, teisaldamiseks ja paigaldamiseks, mille maksimaalne pikkus on kuni 320 cm, laius kuni 160 cm ja kaal kuni 500 kg.

Komplekti kuulub mugav rullitav hoiukott, mis hõlbustab transportimist ja ladustamist. Süsteem on varustatud kuue 200 mm läbimõõduga elektrilise õhupumbaga vaakumimukiga, mis võimaldab kasutada nii siledaid kui ka tekstuurseid plaate. Elektripumpade abil toimuv usaldusväärne kinnitamine takistab plaatide ootamatut kukkumist. Valged iminapad hoiavad ära tumedad laigud plaatidel. Iminappidel olevad näidikud võimaldavad rõhu reguleerimist. Iga iminapp võib kanda kuni 150 kg, kuigi see võib tekstuursete pindade puhul olla väiksem, sõltuvalt reljeefist.

Iminappide asend on reguleeritav ohutu ja mugava töö tagamiseks. Süsteem on „kaks ühes“: pumba iminapad saab eemaldada käsitsi transportimiseks ja plaatide paigaldamiseks ilma transpordisüsteemita. Transpordisüsteem koosneb pikisuunalistest teleskoopilistest alumiiniumprofiilidest, mis sobivad erinevate plaadimõõtudega (pikkus reguleeritav 165 cm kuni 320 cm, laius – 0,5 kuni 1,6 m), ja kahest risttarindist, mis suurendavad tugevust ja stabiilsust, eriti raskete plaatidega töötamisel (komplektis on 2 paari erineva suurusega plaate kuni 1 m ja üle 1 m laiuste plaatide jaoks).

Kitsaste plaatide kandmiseks saab kasutada ühte pikijuhikut. Süsteemil on 4 käepidet (2 iga juhiku kohta), mille asendit saab reguleerida kogu profiili ulatuses, kohandades Sprut-süsteemi vastavalt suurvormiliste portselaniplaatide suurusele ja kujule. Transpordisüsteemi kaal on ainult 30 kg. Ühe pikiteleskoopprofiili kaal koos iminappidega on 13,5 kg. Keskmise formaadiga portselaniplaate saab vedada ühe pikijuhiku abil.

Vaata videot!